möten

När man jobbar med människor, eller rättare sagt pratar med människor, kommer det titt som tätt upp ganska intressanta ämnen för diskussion. I gruppen jag jobbar med nu finns europa, centralasien och mellanöstern representerade om vi ska kategorisera oss efter ursprungsområde. Därmed många olika kulturer, kunskaper och synsätt. Givande och intressant om man är öppen och möter varandra med respekt!


Snor



Mitt esperitox är slut. Vilka andra kurer finns det? Tips?!

Jag måste sova och bli frisk så att vi kan åka till Umeå i helgen! Måste!


Det ofattbara ger perspektiv


Först: en i mina ögon jobbig vecka går mot helg. Sen: rapporterna från Norge strömmar in via medierna och jag får lite perspektiv på tillvaron. 

Mördar man ungdomar kan man väl inte vara hjälte i någons ögon, kan man det? Sorgliga människa som tycker det.

80-årigt ungdomlig

Jag låter som en 80-åring för att jag är lite av en tant. Som jobbar med tonåringar... Fast för det mesta kommer jag överens med unga människor, trots min höga mentala ålder (?), eftersom jag gillar en massa populärkulturella fenomen i likhet med dom! Kanske inte Eric Saade, men typ Glee. Och mycket, mycket annat!



Dessutom är jag ung i sinnet, barnslig och gillar lekar och spel. Tyvärr inte sidor jag kan använda allt för mycket i mitt nuvarande sommarjobb. Vår grupp planerar febrilt vad vi ska göra på sista dagens lilla avslutning, när deras tre veckors jobb är till ända. Fiska, bada, spela kubb, ha vattenkrig, åka till Klubbviken.........är några av förslagen. Vi får väl se vad det blir!

Sommar, sommar, sommar



Hörrni gott folk! Har ni märkt vilken sommar vi har fått i år? Själv hör jag till den klagande skaran dessvärre, men en liten bit av mig förstår att uppskatta en varm och solig sommar. Bortsett från att värme är jobbigt och klibbigt, man bränner sig i solen och att lägenheten blir kvav och kvalmig...

Hade jag varit ledig eller haft ett jobb på ett svalt kontor hade jag inte klagat. Men nu har jag ett sommarjobb som gör att jag inte bara måste vara utomhus mellan 8 & 15, dessutom missar jag sommarprogrammen i P1! Så det är ganska synd om mig faktiskt...

älskade tv-serier

Okej, jag skriver väl mer då! Det är liksom lättare när man skrivit nyligen... Igår låg jag med huvudvärk i soffan hela dagen efter jobbet, men nu är jag pigg och glad som en lärka!

Mest är det bara JOBB denna sommar. Och tv-serier. Nämligen: The Wire, Dexter, In Treatment.







Har ni missat dessa? Oboj, då har ni nåt att se fram emot!!

Bonusbarn?


Denna sjöfågel med följe såg vi i helgen. Man skulle ha haft bättre zoom, men ni ser ju att dom är många!

Vad mer kan jag skriva, nu när jag inte skrivit på länge. En lägesrapport kanske:

Sommaren är intensiv. Av värme och jobb och människor. Men också stunder av vila, tack och lov.

RSS 2.0