Husses lilla hjälpreda...& valet förstås!



Det är otaliga slag som utkämpas i hushållet, där katten eller vi försöker bestämma. Här ser ni bevis på att Stigge resignerat något när han låtit Ludde "bistå" i diskningen. Vår katt är nämligen vansinnigt intresserad av vatten och kommer ofta med blöta tassar och svans från exempelvis duschen...

Annars är det väldigt mycket val just nu. På tv:n och på stan. Alla man träffar pratar man val med nu denna sista vecka. Det är nästan så att man längtar till att det ska vara över. Vi har hört opinionssiffrorna stiga och dala, vi har hört argumenten, påhoppen och utspelen till leda. Nu vill jag bara vakna upp på måndag och veta att "rätt" lag får chans att fortsätta förvalta regeringsmakten. För i kommunen & landstinget här i Luleå skulle det vara en smärre chock om nån annan än samma som alltid vinner, men man kan ju alltid hoppas på förändring.

Efter en intressant föreläsning häromveckan insåg jag hur mycket makt vi faktiskt har nära oss i kommun och landsting. Så nu kommer jag med större engagemang rösta även i dessa val. Hoppas att ni gör detsamma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0