Fredagssött...

Det kan löna sig att lyssna på radion, mer bestämt Finnmix. Stig är ju svag för finsk musik, och vem är inte det? I programmet är det hälsningar i oändlighet, alla känner minst ett tjog som fyller år...

En kvinna pratade om att hon skulle ha middag och bjuda på bananpaj. Den lät så god att jag var tvungen att googla recept. Vad tror ni om följande recept? Jag skulle ha satt igång direkt om det inte vore för 3 timmars kokande av kondenserad mjölk... Det blir kanske nåt enklare.

Koka de oöppnade mjölkburkarna i 3 timmar, hela tiden täckt med vatten.

Smula digestivekexen, blanda ihop med det smälta smöret till en massa.

Bred ut kex-massan i en pajform med lös kant, smeta ut kolan, lägg på bananerna, bred ut grädden och lägg på riven choklad.

Trevlig helg till alla!


Kommentarer
Postat av: Nattyxne

Sv: Det är synd att det ska vara dyrare och svårt att få tag i många saker ekologiskt och rättvisemärkt, men man får tänka att varje köpt vara gör en liten skillnad i rätt riktning för framtiden.



Haha, ja en "Annan Annas mat", det vore nåt det! :-) Problemet är väl bara att kosten inte är något statiskt, jag lär, lär om och det kommer nya studier hela tiden, så då får det nog bli en e-bok inkluderande free updates. Och en stackars väldigt förvirrad läsarskara...

2010-11-07 @ 23:00:49
URL: http://kasdunochbaldrian.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0