Bullar med katt!



Jag har faktiskt inte tid att skriva. Jag rensar!
Så ni får en bullbild från i måndags.
Och en jag-har-växt-en-massa-men-är-fortfarande-lika-fin-bild på Ludde.


Kommentarer
Postat av: Gröna Anna

Ludde är alldeles underbar! Särskilt de olika ögonen, det ena ser ut att vara målat med kajal. :-)

2010-07-15 @ 21:06:13
URL: http://www.metrobloggen.se/gronaanna
Postat av: Sara

Jo jag har testa dom där Bakis och även Resorb, men just nu råkar vi vara utan dom, men tror man skulle ha inhandla lite sånt nu då det är så varmt ute kan det behövas. Sen blir det ju inte bättre då man är hos Hjördis och Jukka när det gäller värmen. Var typ 28 grader varmt inne då jag vaknade där.



Nja alltså jag gillar Grebbe, men alla mina kompisar har ju flyttat därifrån så det skulle inte vara samma sak för mig som för Mikael som träffar massa gamla klasskompisar som han gick med i år.

Och det här med kläder älskar jag verkligen. Att få skapa något som man äntligen kan ha på sig och det passar. Att få skapa något med sina egna händer det är underbart känner jag. Men det här med att sy kanske får bli en hobby till en börjar tills jag kommit upp på fötterna då det gäller min ekonomi.



Jo det här med vårt förhållande är lite kämpigt nu då vi inte vet vart vi ska i höst eller vad vi vill göra. Sen om det går att lösa är väl vår dröm att få bo själva i var sin lägenhet. Mikael har ju aldrig gjort det och jag tror det är en grej man måste göra innan man kan hoppa in i ett riktigt seriöst förhållande. Men vi har iaf tänkt försöka vara tillsammans, men bara bo ifrån varandra sen får vi väl se vad som händer och hur det funkar.



Ja ta katten och Stigge och kom ner väldigt snart. Skulle vara kul att se Ludde irl. Och det verkar inte som Sex and the city har sluta gå än så det vore trevligt.



Massa kramar Sara

2010-07-15 @ 21:27:03
URL: http://deeleetee.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0