Höstrusk

Söndagen bjuder på ett Luleå i samma gråskala som föregående dar. Men är det trist ute får man göra mysigt inne. Mycket höstmat, fika och soffsittning har det varit. Och levande ljus förstås! Helgens gäster har satt sig på bussen söderut, så lägenheten blev stillsam och glesbebodd igen. Tack Leif och Cissi för trevligt besök!

Ännu en gång har bloggen innehållit felaktig information! Igår hade vi visserligen tänkt oss till Arcus och storloppisen, men när vi närmade oss hallen, insåg vi att halva Lule, norrbotten och Finland redan trängdes därinne att döma av alla bilar parkerade över området. Så det bar iväg till Storheden och Myrorna i stället... Där var det lagomt med folk och jag gjorde finfina fynd! Någon konsthall hanns inte heller med, eftersom sundsvallsborna ville se Gammelstads kyrka och kyrkbyn, vilket var lika trevligt det.

Nu ska vi ut och röra lite på oss i blasket. Sen väntar en myspyskväll med mer ljus och framförallt, mer fika... Precis som Klara tycker jag att allt som saknas i höstrusket, när man sitter inne under filt och med nåt varmt i koppen, är en kurrande liten vän i knät.


Kommentarer
Postat av: Malin

Låna Svea. Hon kurrar :)

2009-10-25 @ 18:50:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0