Läsning och mera läsning!

Sista andetaget av Denise Mina ligger på nattduksbordet för tillfället. Känns skönt att vara igång med läsningen igen, livet är lite tråkigare när man inte har en bok på gång. Mina bjuder dessutom väldigt skön läsning: hon är inte bara skarp i språkhantering och spännande vad gäller handlingen, utan rolig, finurlig, djup och intressant också. Miljöerna, människorna, dialogen... Läs hennes deckare för att dom är så mycket mer än "bara" deckare! 

På väntehyllan ligger ett gäng pocketar som jag beställt, av bl.a. Hanna Hellqvist och Herta Muller. Kerstin Ekmans Mordets praktik tänkte jag också passa på att läsa nu när det är som mörkast... Men jag brukar börja längta efter annat när jag har en hög som väntar uppfodrande, så vips blir det nåt från bibblan i stället. Annars vill jag gärna ha lästips från mina läsare!

Och bloggtips, tack! Finns det ingen härlig blogg därute som ni tror skulle falla mig på läppen? Behöver nytt att läsa... Massor av större och mindre bloggar är snygga har jag märkt, men jag vill ha lite text att tugga. Lite intressanta ämnen! Kort sagt: lite substans please!

 





Kommentarer
Postat av: Gustaf

http://copyriot.se/

http://swartz.typepad.com/texplorer/

2009-11-30 @ 20:50:09
Postat av: Matilda

Bloggar:

http://ablativ.blogspot.com

http://sakerunderhuden.blogspot.com/

http://christinekane.com/blog/

http://matmolekyler.taffel.se/

http://www.paleofuture.com/

http://tankebrott.wordpress.com/

(verkligen en blandning ser jag nu...)



Och deckare: Håkan Nessers senaste: Människa utan hund, En helt annan historia och Berättelse om herr Roos. (Jag tycker att den mittersta var bäst)

2009-12-01 @ 13:47:37
URL: http://nollfyratolv.blogspot.com
Postat av: Josse

Vem orkar läsa bloggar? Hmm...wait a second...

2009-12-01 @ 15:44:44
Postat av: Sara Haldebo

www.bloggtoppen.se



2009-12-02 @ 17:14:41
URL: http://deeleetee.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0