Kattas butik?


Kära vänner,
Det är måndag och Luleå är redan i mörker utanför fönstret. Här är blött, mörkt och ganska eländigt. Idag har jag pinnat på ganska bra på jobbet, och nu tänkte jag eventuellt följa Sara till gymmet. Om jag orkar lufta rumpan nu när den hunnit landat hemma i ledigheten. Men först en stund med er...

En fråga: Kan nån som har erfarenhet av eget företag tala om för mig hur man tar första steget... Ut i det där som står och faller med en själv? Jag är jättelockad av att pröva mina vingar, men livrädd för att det ska gå åt pipsvängen. Hur ska man tänka? Vem ska man lyssna på, vem ska man inte lyssna på?

Just precis idag har jag fantiserat om ett eget galleri/butik. Jag älskar ju följande saker och kan tänka mig att sälja sånt som jag älskar: konst, böcker, krimskrams, inredningsprylar, loppisprylar mm. Helst skulle jag vilja ha en sån där liten karamell till butik som mest finns i storstäder: litet, nischat och underbart. I stan finns Fröken April som ungefärligt exempel på detta. I Umeå finns exempelvis pappershandeln. Eller för er som känner till Retro Cafe i Boden - ett sånt fikaställe i anslutning till en liknande butik skulle ju bara vara hur härligt som helst!! Fast med Katta-grejer istället för 50-talsprylar!

Länkar:
http://www.frokenapril.se/butik/
http://retrocafe.se/default.asp

Slutligen vill jag slå ett slag för etiska julklappar, för er som tänker ge er ut att handla. Röda korset mfl har nätbutiker där man kan handla fina och bra saker och samtidigt stödja en god sak. Kolla länkarna nedan! Kram!




http://redcross.eastpoint.se/
http://www.amnestybutiken.se/?staticPage=6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0